(Nederlands) MUURSCHILDERINGEN2018-09-07T21:05:43+00:00

Üzgünüz, bu mesaj sadece İngilizce cinsinden kullanılabilir. Hollandaca en Amerikan İngilizcesi. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

“Een muurschildering geeft meteen sfeer en karakter aan een ruimte”

Muurschilderingen zijn ontzettend leuk om te maken! Ik maak zowel muurschilderingen buiten als binnen, in binnen- en buitenland. Vrijwel alle muren zijn geschikt om te beschilderen, van bakstenen tot hout.

VOORBEELD

TIJD

De tijd die het maken van een muurschildering kost hangt af van het formaat en hoe ingewikkeld hij is. De muurschildering hierboven (4 x 2 meter) koste 10 werkdagen om te schilderen.

TIME-LAPS VIDEO

ZO WERKT HET

Stuur een mailtje of bel 030-3200 930 om te vertellen aan wat voor muurschildering je denkt.

• We maken een bel of Skype afspraak, zodat je wat meer over je wensen kunt vertellen en ik een vrijblijvende offerte kan maken.

• Na akkoord op de offerte, maak ik één of meerdere schetsen in Photoshop.

• Na jouw akkoord op de schets spreken we de data (en tijden) af waarbinnen ik zal komen schilderen.

• Tijdens het schilderen maak ik foto’s of filmpjes van de muurschildering in wording. Als je wilt plaats ik die ook op social media.

• Een week nadat de muurschildering klaar is, kan hij gevernist worden ter bescherming.

DIERVRIENDELIJK

Alle schildermaterialen die ik gebruik zijn vegan. Voor de muurschilderingen buiten gebruik ik Amsterdam acrylverf op een ondergrond van synthetische Lefranc & Bourgeois gesso. Voor binnen gebruik ik Rembrandt pastelkrijt of ook acrylverf. Zowel binnen als buiten komt er een transparante vernislaag overheen ter bescherming. Hiervoor gebruik ik Talens Clear Lacquer 133 of een andere vernis op basis van urethaan.

REFERENTIES

“Ik kijk ernaar uit om een prachtige muurschildering te maken!”