COPYRIGHT

Mijn werk delen op je persoonlijke social media pagina met link: ja, graag!
Ik vind het super leuk als je op je persoonlijke social media pagina een schilderij van mij wilt plaatsen. De voorwaarde is wel dat je daarbij altijd een link naar deze website, of mijn @mariatiqwahart pagina op Facebook of Instagram toevoegt. Alvast heel hartelijk dank.

Ongevraagd mijn werk kopiëren of gebruiken: nee
Je mag mijn werk niet ongevraagd gebruiken, bewerken of reproduceren voor wat dan ook. Daarvoor heb je een licentie nodig. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Mijn werk natekenen als oefening?
Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren om te tekenen en schilderen! Maar tekenen en schilderen is ook mijn werk en bron van inkomen. Ik wil niet dat je mijn inkomsten in gevaar brengt. Daarom mag je alleen mijn werk natekenen/schilderen als je aan deze drie voorwaarden voldoet :
1. Je gebruikt jouw werk niet commercieel of als vrijwilligerswerk.
2. Je maakt geen reproducties van jouw werk (zoals posters, T-shirts etc.).
. Je verteld er altijd bij dat het is nagetekend van- of geïnspireerd door- mijn werk en voegt een link toe naar deze website, of mijn @mariatiqwahart pagina  op Facebook of Instagram.
Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of iets niet duidelijk is.

Ik behoud zelf het copyright van mijn schilderijen
Dat betekend dat ik bijvoorbeeld ook posters mag laten drukken van de schilderijen die ik in opdracht maak. Het origineel komt bij de opdrachtgever thuis te hangen. Mocht je als opdrachtgever het schilderij daarnaast ook voor andere doeleinden willen gebruiken, overleg dan even met mij wat de mogelijkheden zijn.

Jij krijgt het copyright van jouw logo 
Naast schilderijen ontwerp ik ook professionele logos voor (groene) bedrijven en goede doelen. Hiervan krijgt de opdrachtgever altijd het copyright.

Gratis illustraties
Ik heb een aantal gratis rechtenvrije illustraties gemaakt. Deze kan je hier vinden.