GROEN

Liefde voor onze prachtige planeet inspireert mij om zo groen mogelijk te leven en werken. Zo wordt deze website groen gehost, gebruik ik een zuinige printer met FSC papier en ben veganist. Verder zijn alle producten in mijn Happy Vegan webshop Bio én Fair. Het zou ook gaaf zijn om een eigen productlijn op te zetten in samenwerking met een groot groen vegan friendly bedrijf. Tips zijn welkom!

VEGAN

Definitie: Veganisme is een levensstijl waarbij – voor zover mogelijk en praktisch haalbaar – wordt afgezien van alle vormen van exploitatie van, en wreedheid naar, dieren voor eten, kleding of andere doeleinden.

Tot mijn blijde verrassing bleek veganist worden een enorme verrijking van mijn leven te zijn! Ik eet héérlijk, leef vanuit mijn hart voor dieren en heb heel veel leuke mensen ontmoet. Vanzelfsprekend kies ik ook in mijn werk voor vegan producten. Zo zijn mijn schilderijen gemaakt met vegan materialen. En zal ik nooit artwork voor een slager maken, tenzij het voor De Vegetarische Slager is. Ik ben erg blij dat ik mijn schildertalent in kan zetten om de dieren te helpen. Wil je meer weten over veganisme? Kijk dan eens op VeganChallenge.nl.