“Als er iets mis is, krijg je je geld terug of een nieuw product.”

Kerstkaarten: enkele dagen levertijd & gratis verzending binnen Nederland
De kerstkaarten worden verstuurd vanuit Driebergen in Nederland. Naar verwachting zal je binnen enkele dagen de kaarten al in huis hebben. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Voor alle overige landen zijn de verzendkosten € 5,38.

Originele tekeningen: 10 a 25 dagen levertijd
De originele tekeningen worden verstuurd vanuit Istanbul (Turkije). Naar verwachting zal de aflevering daarom tussen de 10 en 25 dagen duren voor Nederland. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

14 dagen bedenktijd/retour
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Maria Tiqwah worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via maria@mariatiqwah.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De 14 dagen bedenktijd/retour geldt niet voor op maat gemaakte producten, zoals bijvoorbeeld een tekening van uw eigen huisdier.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met maria@mariatiqwah.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via maria@mariatiqwah.nl of tel. 030-3200 930. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.