“Een unieke tekening blijft je leven lang een gekoesterd bezit”

Vertelt mij over het karakter van jouw dier, welke sfeer de tekening uit moet stralen en welke kleuren jou aanspreken. Dan maak ik daar een unieke tekening van. Ik stuur je regelmatig updates van het tekenproces, zodat je mee kunt kijken. Ik teken met liefde voor dieren en oog voor detail. In alle rust komt jouw tekening tot leven. 

VOORBEELDEN

PRIJZEN

Deze prijzen zijn richtlijnen. Naast het formaat hangt de prijs ook af van hoe ingewikkeld de tekening is. Één dier met een witte achtergrond kost bijvoorbeeld veel minder tijd dan meerdere dieren met een ingewikkelde achtergrond. De prijzen zijn inclusief BTW, inlijsting en verzending. De tekeningen worden gemaakt met vegan materialen: aquarel, pastelkrijt en een witte gelpen op papier.

ZO WERKT HET

Stuur een mailtje over de tekening die je wilt laten maken. Als het om een dierenportret gaat, graag met een foto van het dier erbij.

• We maken een bel of Skype afspraak, zodat je wat meer over je wensen kunt vertellen en ik de prijs door kan geven.

• Na akkoord op de prijs, maak ik een schets in Photoshop of met potlood.

• Na jouw akkoord op de schets ga ik aan de slag met de uitwerking.

• Tijdens het tekenen stuur ik je foto’s van de tekening in wording en als je wilt plaats ik ze ook op social media.

• Als de tekening helemaal klaar en naar wens is, stuur ik het op of overleggen we waar het kan worden opgehaald.

DIERVRIENDELIJK

Vegan materialen
Alle teken- en schildermaterialen die ik gebruik zijn vegan. Ik gebruik een combinatie van Rembrandt zacht pastelkrijt, van Gogh aquarelverf en een witte Uni-ball Signo gelpen op papier van Fabriano Artistico. 

 

Ik teken geen doorgefokte rasdieren
Als dierenliefhebber en veganist doet het mij goed om gezonde, vrije dieren te zien. Daarom schilder ik het liefst geadopteerde dieren zonder een extreem rasuiterlijk, wilde dieren en geredde dieren. 

 

REFERENTIES

“Ik kijk ernaar uit om een prachtige tekening voor je te maken!”