OPDRACHTEN2019-01-08T22:02:21+00:00

“Een mooi schilderij blijft je leven lang een gekoesterd bezit”

Vertelt mij over het karakter van jouw dier, welke sfeer het schilderij uit moet stralen en welke kleuren jou aanspreken. Dan maak ik daar een uniek schilderij van. Ik stuur je regelmatig updates van het schilderproces, zodat je mee kunt kijken. Ik schilder met liefde voor dieren en oog voor detail. In alle rust komt jouw schilderij tot leven. 

VOORBEELDEN

PRIJZEN

Deze prijzen zijn richtlijnen. Naast het formaat hangt de prijs ook af van hoe ingewikkeld het schilderij is. Één dier met een witte achtergrond kost bijvoorbeeld veel minder tijd dan meerdere dieren met een ingewikkelde achtergrond. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele lijst en verzending. De schilderijen worden gemaakt met vegan materialen: aquarel, pastelkrijt en een witte gelpen op papier.

ZO WERKT HET

Stuur een mailtje over het schilderij dat je wilt laten maken. Als het om een dierenportret gaat, graag met een foto van het dier erbij.

• We maken een bel of Skype afspraak, zodat je wat meer over je wensen kunt vertellen en ik de prijs door kan geven.

• Na akkoord op de prijs, maak ik een schets in Photoshop of met potlood.

• Na jouw akkoord op de schets ga ik schilderen.

• Tijdens het schilderen stuur ik je foto’s van het schilderij in wording en als je wilt plaats ik ze ook op social media.

• Als het schilderij helemaal klaar en naar wens is, stuur ik het op of overleggen we waar het kan worden opgehaald.

DIERVRIENDELIJK

Vegan materialen
Alle schildermaterialen die ik gebruik zijn vegan. Ik gebruik een combinatie van Rembrandt zacht pastelkrijt, van Gogh aquarelverf en een witte Uni-ball Signo gelpen op papier van Fabriano Artistico. 

 

Ik schilder geen doorgefokte rasdieren
Als dierenliefhebber en veganist doet het mij goed om gezonde, vrije dieren te zien. Daarom schilder ik het liefst geadopteerde dieren zonder een extreem rasuiterlijk, wilde dieren en geredde dieren. 

 

REFERENTIES

“Ik kijk ernaar uit om een prachtig schilderij voor je te maken!”