Ik geloof dat samenwerking tot prachtige dingen kan leiden. Dankzij mijn talent om met elk materiaal overweg te kunnen en 16 jaar ervaring in het creatieve vak (van assistent tot creatief directeur) heb ik je een hoop te bieden.

Voorbeelden:
– Een extra paar schilderende handen voor jouw muurschildering die achteraf toch wel erg groot is om alleen te doen.
– Het beschilderen van jouw designer kleding. Of het artwork maken voor jouw stof print.
– Het maken van een kunstwerk mét jouw product. Bijvoorbeeld live een schilderij maken met jouw biologische thee om mensen naar de stand te trekken. Of een beeldhouwwerk van vegan jassen maken. Je kan het zo gek niet bedenken, of ik kan er wel wat moois van maken!

Wat bied ik:
– creatief brein
– 2 artistieke handen
– 16 jaar ervaring in het creatieve vak
– prettige samenwerking

Wat verwacht ik van jou:
– professionaliteit in jouw vakgebied
– goede organisatie
– adequaat budget
– vegan en ethisch verantwoord product/dienst